Home BlogActueel Wow! Na deze video wil je zeker een keer naar Krakau

Wow! Na deze video wil je zeker een keer naar Krakau

by Informatiebureau Krakau
Mariakerk krakau

Uit ervaring weten we dat de schoonheid van de stad Krakau niet snel gaat vervelen. Van het Middeleeuwse stadscentrum en het kasteel, de vele rennaissance bouwwerken, de sfeervolle Joodse buurt en de prachtige omringende natuur: je hoeft nooit lang te zoeken naar een mooi plekje. Dat vertellen we graag en veel aan iedereen die het maar horen wil. Maar soms zeggen beelden meer dan duizend woorden. En onderstaande video laat perfect zien waarom wij voor Krakau gevallen zijn.

Video: Kraków Experience

De video is gemaakt door Marcin en Anna, Poolse filmmakers en bloggers. Voor de stadsmarketing Kraków Experience maakten zij de wonderschone video, waarbij ze zich vooral lieten inspireren door de kunstenaars uit de Belle Epoque. In de meeslepende video nemen ze je mee naar de sfeervole café’s, ateliers, kunstenaarshuizen, binnenplaatsen en pleinen die Krakau rijk is.

Als je na het zien van deze video nog geen zin krijgt om een bezoekje aan Krakau te overwegen, dan weten wij het ook niet meer. Welke plek uit de video zou jij absoluut eens met eigen ogen willen zien? Laat het weten in de comments hieronder. Wij vertellen je graag waar het is, en hoe je er moet komen.

Ook interessant

Deze site gebruikt cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Wil je meer weten of cookies uitschakelen, klik dan op de 'lees meer'-knop. Accepteren Lees meer