Home Georganiseerde reizen Autorondreis Polen

Autorondreis Polen

by Informatiebureau Krakau
Polski Fiat - oldtimers in Krakau

Een autorondreis door Polen en Krakau is een prachtige manier om het land te verkennen. Polen kent naast Krakau nog meer prachtige historische steden die allemaal ongeveer vier auto-uren bij elkaar vandaan liggen. Daaromheen liggen ruige bergstreken, stille meren en lieflijke dorpjes. Een autorondreis brengt je via een mooie route van de ene naar de andere highlight. Lekker privé in je eigen auto en op je eigen tempo. De hotels en de routes zijn al voor je uitgezocht. Je hoeft alleen nog maar te rijden en te genieten.

Waarom door Polen reizen met een eigen auto?

Door Polen reizen met een eigen auto geeft je vrijheid. Hoe laat sta je op, hoe laat vertrek je met de auto, waar stop je onderweg? Je kunt alles zelf beslissen. Daarnaast kun je in een auto meer bagage meenemen op vakantie. Dat kan handig zijn als je kleine kinderen hebt of tijdens je reis verliefd wordt op de lokale Poolse wijn of wodka. Vanuit Utrecht bereik je met de auto in 700 kilometer al de grens van Polen en je Nederlandse autoverzekering is gewoon geldig. Of kies voor een fly drive en gebruik het vliegtuig voor de heen- en terugreis. 

autorondreis polen krakau

Fly-drive Verrassend Polen

Kras – 8 dagen, vanaf €674 p.p.
Deze leuke en veelzijdige autorondreis kun je in een week doen, omdat je heen en terug reist met het vliegtuig. In Polen zelf ga je op stap met een huurauto. Je krijgt de mooiste cultuursteden te zien: Warschau, Gdansk, Torun, Wroclaw en natuurlijk Krakau. Met de auto heb je alle vrijheid, waardoor je ook gemakkelijk Auschwitz en de Zoutmijnen kunt aandoen. Een uitgebreide rondreis voor wie een week de tijd heeft.

  • goede middenklasse hotels, inclusief ontbijt
  • snelle heen- en terugreis per vliegtuig
  • een goed verzekerde huurauto die op je wacht

auto rondreis vakantie polen

Bekijk deze autoreis in Polen


 

autorondreis polen anwb
Autorondreis: Mooiste Steden van Polen

Pharos Reizen – 10 dagen, vanaf € 599 p.p.
De mooiste steden van Polen bezoek je zelf met deze uitgebreide autorondreis van Pharos Reizen. Naast het betoverende Krakau ga je naar Torun, Wroclaw en Warschau. In elke stad is een leuke excursie, van een concert tot stadstour. En alles is natuurlijk op je eigen tempo in je eigen auto.

 

autorondreis krakau anwb

Autorondreis door heel Polen

Peter Langhout – 10 dagen, vanaf € 369 p.p.
Bezoek in 10 dagen alle landschappen en grootste steden van Polen, met deze leuke autorondreis. Met je eigen auto rijd je naar Polen om de steden en bezienswaardigheden te zien die ook op de Unesco Werelderfgoedlijst staan. De hoogtepunten zijn onder andere: hanzesteden Gdansk en Krakow, Warschau, Wroclaw en Poznan. Ook slot Marienburg en concentratiekamp Auschwitz staan op het programma.

Bekijk deze autoreis in Polen


 

autorondreis Polen Tsjechië Duitsland Slowakije
Verdwenen landen, verschoven grenzen

Pharos Reizen – 16 dagen, vanaf € 749 p.p.

Deze autorondreis van de ANWB brengt je terug in de tijd. Rij met de auto langs de verschoven grenzen van Midden-Europa: door Polen, Slowakije, Duitsland én Tsjechië. Naast prachtige grote steden als Krakau, Praag en Wenen, kom je ook langs verrassende kleine steden. Het bijzondere is dat bijna elke stopplaats Unesco Werelderfgoed is.


 

auto rondreis roemenië hongarije polen
Autorondreis: het andere Europa

Pharos Reizen – 21 dagen, vanaf € 1099 p.p.
In deze uitgebreide autorondreis heb je alle tijd om de mooiste plekken in Midden- en Oost-Europa aan te doen. In twintig dagen bezoek je liefst vijf bijzondere landen. Via Duitsland reis je onder andere naar Boedapest in Hongarije, via beschilderde kloosters en de burcht van Dracula in Roemenië en door naar de prachtige Tatrabergen in Zuid Polen. Vanaf daar kun je Auschwitz of Krakau aandoen, net waar je belangstelling ligt. Met fijne hotels en regelmatig een diner inclusief is dit een comfortabele reis vol natuur, cultuur en historie.

 

autorondreis krakau anwb

Autorondreis door heel Polen

Peter Langhout – 8 dagen, vanaf € 299 p.p.
Een iets kortere autoreis van Peter Langhout, waarin je in 8 dagen het zuiden van Polen aandoet. Met je eigen auto rijd je naar Polen en bezoekt de mooiste plekken in Zuid Polen. Van Wroclaw en natuurlijk Krakau, tot het bergdorp Zakopane en de mooie Tatrabergen daaromheen. Tijdens de reis slaap je in 3-sterrenhotels en voor een kleine meerprijs kun je bij Krakau kiezen voor een centraler gelegen hotel, zodat je met het openbaar vervoer de stad in kunt.

  • middenklasse hotels, inclusief ontbijt
  • inclusief entree Wieliczka zoutmijn
  • inclusief boottocht over de Wisla (Krakau)

korte autoreis polen

Bekijk deze autoreis in Polen

Laatst bijgewerkt op 25 maart 2019

 

Andere rondreizen in Polen en Krakau

 

<< Terug naar ‘Georganiseerde reizen’

Ook interessant

Deze site gebruikt cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Wil je meer weten of cookies uitschakelen, klik dan op de 'lees meer'-knop. Accepteren Lees meer