Home Overnachten in Krakau Camping Krakau

Camping Krakau

by Informatiebureau Krakau

Een camping in Krakau is leuk als je een stedentrip met kinderen doet. Ook als je langer in de stad wilt verblijven of als Krakau onderdeel van een langere reis is, is een camping een goed idee. Je betaalt vaak iets minder dan in een hotel en hebt meer bewegingsvrijheid. Zelf koken, wassen of gewoon een dagje lezen in de zon en de stad de stad laten. Dat is pas het echte vakantiegevoel.

Op weg naar Camping KrakauPopulaire campings Krakau

Met een camping in Krakau combineer je het buitenleven en de natuur met de drukte en bezienswaardigheden van een prachtige stad. Krakau heeft enkele campings in de buurt van de binnenstad:

  • Camping Clepardia

    Vier kilometer van de binnenstad van Krakau ligt Camping Clepardia. Vlakbij een bushalte waar meerder directe bussen je in 20 minuten naar het centraal station brengen. Twee personen met tent, elektra en auto kost €22,80 per nacht. Open van 15 april tot 15 oktober. Meer over camping Clepardia (op de website van ACSI Eurocampings).

  • Camping Smok

    Vier kilometer van de binnenstad van Krakau ligt Camping Smok. Vlakbij de rivier en in een groene omgeving. Met het openbaar vervoer -inclusief overstap- ben je in 25 minuten in het centrum. Twee personen met tent, elektra en auto kost €25 per nacht. Gehele jaar open. Meer over camping Smok (op de website van ACSI Eurocampings).

  • Camping Korona

    Net buiten Krakau ligt Camping Korona Krakow. De camping ligt in de heuvels rondom Krakau en heeft een eigen waterbron. Met het openbaar vervoer -inclusief overstap- bereik je in 50 minuten de binnenstad. Twee personen met tent, elektra en auto kost €19 per nacht. Geopend van 10 mei tot 31 augustus. Meer over camping Koron (op de website van ACSI Eurocampings).

Reserveer een plek voor je tent of camper op deze campings in Krakau via het Nederlandse ACSI Eurocampings. Je betaalt aan de campinghouder zelf.

 

<< Terug naar ‘Overnachten in Krakau’

Laatst bijgewerkt op 1 november 2018

Ook interessant

Deze site gebruikt cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Wil je meer weten of cookies uitschakelen, klik dan op de 'lees meer'-knop. Accepteren Lees meer